Jongeren krachttraining

KRACHTTRAINING VOOR JONGEREN 13-17 JAAR

Verbeter je zelfvertrouwen, je prestaties en je welzijn!

Lorum ipsum tekst

Je wil al heel lang naar de sportschool, maar dat mag niet van je ouders of je weet niet wat je moet doen….

Loop jij ook tegen het feit aan dat je niet weet wat je moet doen? Je graag aan je lichaam wil werken, maar Kinderen op jonge leeftijd goed leren bewegen is ontzettend belangrijk voor als zij zelf de sportschool in gaan. Een goede basis zorgt voor minder blessures op latere leeftijd.
Daarnaast kan krachttraining helpen bij het verbeteren van prestaties in andere sporten
zoals voetbal, hockey of turnen. Krachttraining kan zorgen voor meer zelfvertrouwen onder
jongeren en zorgt voor een betere fysieke houding.

Oplossing tekstvak

Jouw techniek en gezondheid is belangrijk voor ons! Jij staat centraal in de begeleiding, leer op een verantwoorde manier trainen. Samen met leeftijdsgenoten ga jij in 12 weken de basis leggen voor een fundamenteel lichaam. Een trainingsprogramma waar jij je rest van je leven
baat bij hebt!

Henrike Lux
Read More
Op 4 juli melde ik mij bij Thomaske. Een dame met beide benen letterlijk en figuurlijk stevig op de grond. Mijn eerst indruk: dit is waar ik al lang opzoek naar ben. Ik ben nu twee maanden verder en idd! Dit is het! Waar was ik naar opzoek? Ik sport meer dan voldoende. Hardlopen, fietsen maar in mijn achterhoofd wist ik dat krachttraining mij bij beide sporten goed kan helpen. Krachttraining, zucht! Wel geprobeerd bij de sportschool of crossfit. Hier miste ik de juiste begeleiding. Rammen en dan kijken waar het schip strandt. Met blessures dus!

De 90 dagen challenge was een mooie manier om erachter te komen of deze manier van krachttraining echt iets voor mij is. Want ja… krachttraining, zucht! Maar potverdorie, ik vond het echt leuk! Samen met Thomaske naar mijn voeding gekeken. Eigenwijs als ik ben vond ik het niet nodig om hieraan te sleutelen. Toch nog wat puntjes gevonden en ben de gewenste kilootjes kwijt.

Ik train nu twee maanden bij Train with Thomaske en haar team. Voornamelijk de small group training. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Over de begeleiding ben ik zeer tevreden. Je traint er echt met aandacht. De trainers letten goed op je houding en geven zeer gerichte aanwijzingen. En dit alles in een ongedwongen sfeer. Na twee maanden trainen een trail gelopen en was ontzettend blij verrast. Ik voelde me sterk en dat bleek ook uit de tijd die ik heb gelopen. Super blij! Vanaf nu niet meer: krachttraining, zucht! Maar krachttraining, Yesss!
Jacq Nijs
Read More
Goede begeleiding. Vriendelijke personeel
Anja Schreuder
Read More
2 maanden terug heeft Thomaske mij begeleid . Het was pittig, maar het heeft er wel toe geleid dat ik meer bewust ben wat ik eet. En het sporten pak ik ook weer op. Zonder de begeleiding van Thomaske was dat waarschijnlijk niet gebeurt. Ik heb het als een leuke tijd ervaren en ging met plezier naar haar toe.

Laatste blogs

Voor wie

Het is tijd om buiten je comfort zone te treden

Train With Thomaske, jouw
personal trainer in Sneek