Krachttraining voor jongeren 13-17 jaar

Verbeter je zelfvertrouwen, je prestaties en je welzijn!

Diensten

Tegenwoordig kom je veel tik-toks, instagram video’s en foto’s tegen die laten zien dat jongeren/volwassenen bezig zijn met krachttraining. Je ziet wat voor effect dat kan hebben op je lichaam en dat zou je graag zelf ook willen!

Je vraagt aan je ouders of je naar de sportschool mag, maar dat mag niet… Wat nu? 

Je gaat zelf op onderzoek uit. Je ziet geen progressie, krijgt pijnklachten en weet niet meer wat je moet doen.. 

‘Krachttraining is niet schadelijk voor jongeren, in tegendeel het geeft heel veel voordelen voor de ontwikkeling.’ 

Op jonge leeftijd goed leren bewegen is ontzettend belangrijk voor als jezelf de sportschool in gaat. Een goede basis zorgt voor minder blessures op latere leeftijd. Daarnaast kan krachttraining helpen bij het verbeteren van prestaties in andere sporten zoals voetbal, hockey of turnen. Krachttraining kan zorgen voor meer zelfvertrouwen en zorgt voor een betere fysieke houding.

Wil je meer weten?

Plan een afspraak!

Jouw techniek en gezondheid is belangrijk voor ons! Jij staat centraal in de begeleiding, leer op een verantwoorde manier trainen. Samen met leeftijdsgenoten ga jij de basis leggen voor een fundamenteel lichaam. Een trainingsprogramma waar jij je rest van je leven baat bij hebt!

Geertje Wijnja
Geertje Wijnja
Read More
Leuke ervaring om kennis te maken met een personal trainer. Mijn ervaring bij Thomaske was positief. Goede begeleiding waarop specifiek gelet word op je houding. Uitdagend dat je gemotiveerd word om je eigen grenzen steeds weer te verleggen. Afwisselende oefeningen waardoor niet eentonig.
Femke van Benthem
Femke van Benthem
Read More
De trainingen van Thomaske zijn goed afgestemd op mijn doelen. Ook wordt er op de juiste manier rekening gehouden met blessures in de trainingen. Ik heb bijvoorbeeld bij Thomaske goed en zonder blessures leren squatten met gewicht. Al met al een prettige omgeving om in te trainen, waarin het bereiken van je doelen op de juiste manier wordt begeleidt.
Mireille Post
Mireille Post
Read More
Super blij met Thomaske! Heel professioneel, nuchter ze sluit aan bij mijn wensen. Een jarenlange rugblessure is nu eindelijke herstellende!
Previous
Next

Voordelen voor jou:

Personal training Sneek

Het is tijd om buiten je comfort zone te treden

Voor wie?
Voor jongeren in de leeftijd 13-17 jaar. Elk niveau kan en mag meedoen.

Wat?
60 minuten kracht- en conditietraining met maximaal 6 jongeren onder begeleiding van een personal trainer.

Wat kost het?
1x p/w abonnement = 39 p/m
2x p/w abonnement = 49 p/m
Looptijd abonnement minimaal 3 maand

  • Elke woensdag en vrijdag van 16:30-17:30 uur
  • Maximaal 6 jongeren
  • Vol = Vol