Prikkelarm sporten

Verbeter je zelfvertrouwen, je prestaties en je welzijn!

Diensten

Geluiden, kleuren, geuren, drukte….. overal en altijd zijn prikkels. Je kan niet veel prikkels verwerken, alles kost je energie…

Maar, je wil wel heel graag aan je gezondheid werken. Weer zelfvertrouwen krijgen van je lichaam, je sterk en fit voelen. 

Een sportschool is te druk, te massaal en te luid. Dit maakt het moeilijk voor je om in beweging te komen en te blijven. Daar brengt Train with Thomaske verandering in.

Train with Thomaske biedt in de middaguren een aangepast lesprogramma aan. Een programma speciaal voor iedereen die wegens overprikkeling niet terecht kan in een reguliere sportschool.

Omdat we merken dat veel mensen met autisme, burn-out verschijnselen, NAH of andere medische indicaties behoefte hebben aan een veilige en prikkelarme trainingsomgeving hebben we ons aanbod uitgebreid met prikkelarm sporten.

Wil je meer weten?

Plan een afspraak!

Jouw techniek en gezondheid is belangrijk voor ons! Jij staat centraal in de begeleiding, leer op een verantwoorde manier trainen. Samen met lotgenoten werken aan je gezondheid, zonder prikkels. 

Geertje Wijnja
Geertje Wijnja
Read More
Leuke ervaring om kennis te maken met een personal trainer. Mijn ervaring bij Thomaske was positief. Goede begeleiding waarop specifiek gelet word op je houding. Uitdagend dat je gemotiveerd word om je eigen grenzen steeds weer te verleggen. Afwisselende oefeningen waardoor niet eentonig.
Femke van Benthem
Femke van Benthem
Read More
De trainingen van Thomaske zijn goed afgestemd op mijn doelen. Ook wordt er op de juiste manier rekening gehouden met blessures in de trainingen. Ik heb bijvoorbeeld bij Thomaske goed en zonder blessures leren squatten met gewicht. Al met al een prettige omgeving om in te trainen, waarin het bereiken van je doelen op de juiste manier wordt begeleidt.
Mireille Post
Mireille Post
Read More
Super blij met Thomaske! Heel professioneel, nuchter ze sluit aan bij mijn wensen. Een jarenlange rugblessure is nu eindelijke herstellende!
Previous
Next

In het kort:

Personal training Sneek

Het is tijd om buiten je comfort zone te treden

Voor wie is prikkelarm sporten?

Deze training is voor iedereen die snel overprikkelt raakt of even wil genieten van een momentje voor jezelf in alle rust met hulp van een deskundige coach.

Mensen met bijvoorbeeld Niet aangeboren hersenletsel (NAH), burn-out klachten of autisme zullen zich ook erg thuis voelen.

Wat?
Train in groepjes van maximaal 6 personen een uur lang onder begeleiding van een personal trainer. 

Lestijden:
Woensdag  15:00-16:00 uur

*bij voldoende interesse wordt dit uitgebreid.

  • GRATIS uitproberen
  • Maximaal 6 personen
  • Aanmelding vereist
  • Vol = Vol