Wie zijn wij en onze belofte naar jou

ONZE PASSIE VOOR GEZONDHEID

Gezondheid hoeft niet moeilijk te zijn. In een wereld vol complexiteit, streven wij ernaar gezondheid simpel en haalbaar te maken. Jouw pad naar welzijn begint hier.

Voor ons sta jij centraal

Wij helpen jou naar een gezonde leefstijl. Dit doen wij door jou te coachen op verschillende aspecten van je leefstijl. Denk aan beweging, voeding, mindset, slaappatronen, ontspanning, gedrag, sociale leven, plannen etc.

Wij vinden dat jij het nodige werk moet leveren voor je leefstijl & dat dat een duurzaam resultaat mag opleveren.

Waarom? Tegenwoordig zijn er té veel quick fixes (producten, diëten, concepten die korte termijn resultaat opleveren) & dit trekt veel mensen aan. Wij geven hen geen ongelijk, iedereen wil snel resultaat zien. Maar door deze korte termijn, vallen veel mensen weer terug naar oude patronen. Dit probleem zien wij steeds groter worden. Resultaat is dat de gezondheid van de mensen niet verbeterd of zelfs verslechterd…

‘Wij hebben als missie om mensen die buiten hun comfortzone willen treden te coachen naar een gezonde leefstijl op de meest nuchtere manier.’

Wij coachen op een nuchtere manier: alles mag. Zwart of wit doen wij niet aan. Hoe leef jij nu & hoe wil je graag leven? Wij coachen jou naar jouw ideale leefstijl.

Voor wie wij zijn

Natuurlijk helpen wij het liefst iedereen die dat nodig heeft. Dat zit er helaas niet in. Wij helpen mensen die buiten hun comfortzone willen treden. Mensen die bewust het commitment aan gaan om een fit en krachtige leefstijl te bouwen.

Wij gaan voor duurzaam resultaat. Verwacht niet binnen no-time 10 kilo te zijn afgevallen, maar leer met ons haalbare doelen te stellen.

Wil jij met ons samen werken aan een gezonde leefstijl?

Neem een kijkje bij ons in de studio

Maak kennis met ons team

Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan

Thomaske's inspirerende reis:

2015
2015

Thomaske heeft de passie van sport en gezondheid gevonden.

 
2016
2016

Thomaske start de HBO opleiding Sportkunde aan de Hanze Hogeschool te Groningen

 
2017
2017

Thomaske heeft de opleiding tot fitness trainer A afgerond en de sportspecifieke opleiding tot volleybal trainer.

 
2019
2019

Thomaske heeft de opleiding tot Personal Trainer afgerond en is gestart als zzp'er binnen de basic fit en is werkzaam binnen WE Fitness als fitness instructrice. 

 
2019
Sept. 2019

Opening Train with Thomaske te Sneek. 

Afgeronde opleiding Precision Nutrition. Coaching en voeding specifiek.

 
2020
2020

Boek over de pijlers, training, voeding en mindset gelanceerd.

Start van team Train with Thomaske = versterking 💪🏽 

2021
2021

HBO opleiding tot leefstijl coach afgerond. 

Meer versterking binnen het team van Train with Thomaske

2023
2023

Opleiding tot Physis Specialist afgerond. 

Met de voltooide opleiding tot Physis Specialist leidt Thomaske niet alleen haar eigen onderneming, maar heeft ze ook een team samengebracht, gedreven door dezelfde passie. Jouw welzijn staat centraal in onze benadering van een gezonde levensstijl. Als ondernemer en Physis Specialist zet Thomaske haar missie voort, en we nodigen je uit om samen deze reis naar gezondheid te omarmen.

2024
2024

De toekomst van Train with Thomaske in 2024 en daarna belooft nog veel moois. Wil jij deel uitmaken van een verandertraject? Schroom niet om ons een bericht te sturen.