Top 5 absolute voordelen van sporten in een groep.

Sporten en/of bewegen kun je prima alleen doen, maar heb je wel eens nagedacht om te sporten met een groep? Train with Thomaske zet de absolute voordelen voor jou op een rij.

1. Een goede stok achter de deur.

Geen zin om te trainen? Bijvoorbeeld omdat het slecht weer is of omdat je liever thuis op de bank blijft zitten? Als je op een vast moment met een groep traint, zeg je een training minder snel af dan wanneer je individueel traint. Je wordt immers op de training verwacht. Bovendien wil je de week daarop niet horen dat je de enige was die de training heeft overgeslagen.

2. Je kunt elkaar motiveren.

Herken je dit: je bent aan het trainen en zou het liefst willen stoppen… In een groep zie je dat jouw groepsgenoten doorgaan en wil je natuurlijk niet achterblijven. Heb je het zwaar tijdens een training? Bedenk je dan dat je groepsgenoten het net zo zwaar hebben als jij. Bovendien heeft iedereen zijn/haar eigen niveau.

3. Je kunt ervaringen uitwisselen met je groepsgenoten.

Hoe passen je groepsgenoten hun trainingen in hun dagelijks leven in? Hoe zorgen anderen ervoor dat ze gezonder eten? Binnen een groep kun je rond al dit soort zaken ervaringen uitwisselen. Op die manier kun je elkaar inspireren en van elkaar leren. Dat je niet allemaal hetzelfde doel hebt, is geen enkel probleem. Sommige groepsgenoten trainen bijvoorbeeld om fitter te worden, anderen juist voor de sociale contacten. Deze laatste groep zorgt vaak voor een plezierige sfeer in de groep, waardoor ook de rest van de groep gemotiveerder raakt.

4. Het is gezellig.

Iedereen heeft een eigen ervaring bij bepaalde oefeningen, zo wordt er al snel een uitspraak gedaan over de betreffende oefening. Hier komt al snel gesprekstof vandaan, maar ook wil de trainer jou graag leren kennen. Er is geen training waar er geen lach op jouw gezicht wordt getoverd. Ook al ben je hard aan het zweten, jij gaat met een voldaan gevoel en een lach op je gezicht de deur uit.

5. Geen training is hetzelfde

Elke training is gevarieerd. Niet alleen omdat je groepsgenoten het gevarieerd houden, maar ook je personal trainer gooit zijn/haar creativiteit erin. Circuittraining saai!? Echt niet! Elke training is afwisselend, zodat jij daar heel veel plezier aan beleeft.

Stuur hieronder jouw gegevens door & wij nodigen je snel uit voor een proefles! Train al met een personal trainer vanaf €48,50 per maand.

Vraag vrijblijvend een
intakegesprek aan