VACATURE: Personal Coach Sneek

Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een Personal Coach die ons team komt versterken.

Ben jij een Personal Trainer of echte vakidioot en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben je nuchter, begripvol en bereid om samen te werken aan jou en onze doelstelling?

Dan ben ik opzoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bij Train with Thomaske staat duurzame gedragsverandering voorop. Wij werken samen met de klant naar een gezonde leefstijl, waarbij wij hulp bieden op de factoren bewegen (trainen), voeding & mindset (gedrag). Dit doen wij in een kleinschalige studio, waar een prettige en leerzame sfeer hangt.

Welke taken heb je als personal trainer/coach ?

  • Je begeleidt klanten tijdens het sporten en let op de kleinste details en stuurt bij waar nodig.
  • Je stelt sportschema’s op, toegespitst op de klant.
  • Je hebt aandacht voor de klant
  • Je bent altijd gastvrij
  • Je kunt gemaakte afspraken nakomen
  • Je kunt nuchter nadenken, begripvol zijn naar je klanten en collega’s en je wil samen een oplossing zoeken.

Wat bieden wij jou?

Wij blijven continu leren, onderzoeken nieuwe methodes en zijn in gesprek met elkaar om nieuwe inzichten te verkrijgen. Wij bieden jou een leuke en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij Train with Thomaske betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Geen 9-17 mentaliteit. Je bent minimaal 2 avonden beschikbaar & een ochtend in het weekend.

Heb jij interesse in deze vacature of wil je meer informatie over Train with Thomaske ? Stuur dan een berichtje naar Thomaske via [email protected] met je CV en motivatie en Thomaske neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag vrijblijvend een
intakegesprek aan